Sådan forhindrer du vinterallergier i at ødelægge din dag

Dine allergier og dig

Laktoseintolerance kan typisk skelnes fra mælkeallergi ved mindre alvorlige symptomer og en persons historie med problemer med mejeriprodukter, men nogle gange er læger ikke i stand til at skelne mellem de to med det samme. Eksempler er laktoseintolerance, glutenintolerance eller sulfitfølsomhed. Ud over de mave-tarmsymptomer kan glutenintolerance og cøliaki forårsage hudirritation, hovedpine, ledsmerter, muskelkramper og neurologiske gener, herunder prikken eller følelsesløshed i hænder og fødder og endda kramper. Forskning understøtter en sammenhæng mellem øget forbrug af omega-3 fedtsyrer og en lavere risiko for hjertesygdomme. Du kan også få omega-3 gennem hørfrø og hørfrøolie, raps, sojabønner, sojaolie, græskarkerner og forskellige nøddeolier, såsom valnød. Det bedste forsvar mod allergi og astma er at være opmærksom på dine egne triggere, da de kan ændre sig over tid. Moderne lægevidenskab har produceret utallige kure mod sæsonbestemte allergier. Den allergiske reaktion er en reaktion produceret inden for 5 - 10 minutter efter at have stødt på et unikt allergen - ethvert stof, der findes i den ydre verden og fremkalder en allergisk reaktion, men som ellers ikke nødvendigvis er farligt. Din krop fortolker allergenet som fremmed eller skadeligt, og den reagerer på allergenet som en form for beskyttelse.

Disse allergier opstår normalt i form af tør, kløende eller følsom hud og er ikke sjove at have med at gøre. Relativt milde allergiske reaktioner kan forårsage diarré, smerte og ubehag samt hudreaktioner såsom https://laegemiddel.com/medicin-mod-blodtryk.html nældefeber. En fiskeolie af høj kvalitet bør ikke indeholde proteiner - men om den gør det afhænger af de metoder, producenten bruger, samt niveauet af omhu på fabrikken. Formuleringen er så unik, at den gør sig selv som et https://laegemiddel.com/medicin-mod-virus.html nyttigt uricaria-urtemiddel, middel mod hududslæt urtepleje og pollenkornallergi, Urter mod pollenallergi. Histaminen er ansvarlig for dine allergiske symptomer, inklusive udslæt. Skimmelsvamp kan udløse en række allergisymptomer, herunder nysen, løbende og tilstoppet næse, hoste, hovedpine, nedsat hørelse (når Eustachian-rørene er påvirket) og post-nasal drop. Top tips til at forhindre høfeber - Hvis du kan lide dette indlæg - del det med andre! Din krop forveksler pollen med at skade angribere som svampesporer og støvmider. En undersøgelse fra 2018 viste, at brugen af ​​en HEPA-luftrenser i soveværelset forbedrede folks symptomer på allergisk rhinitis ved at reducere koncentrationen af ​​partikler og støvmider i luften.

Opbevar kun tøj, som du regelmæssigt har på, i dit soveværelse. Fortsæt med at læse for at finde ud af det. Du vil måske også skifte dine kontaktlinser ud med briller, da pollen kan klamre sig fast på linserne og irritere øjet. Nogle mennesker får allergisk kontakteksem, når de kommer i kontakt med bladene på tomatplanter. Men medicin kommer ofte med bivirkninger. Den bedste måde at bekæmpe de sundhedsmæssige virkninger af skimmelsvamp er ved at holde hjemmet og arbejdsmiljøet rent, tørt og godt ventileret. Disse midler fås både i håndkøb (OTC) og på recept, og mange virker ved at modvirke histaminer. Mens kosttilskud til fisk og fiskeolie fremmes som vigtige dele af en sund kost, kan personer med fisk og skaldyrsallergier få de sunde komponenter af fisk og fiskeolie gennem andre kilder, der ikke vil sætte dem i fare for potentielt skadelige reaktioner. Træer og græs giver de fleste symptomer om foråret, mens ambrosie er ansvarlig for størstedelen af ​​efterårets symptomer. Selvom de ikke fremkalder traditionelle pollenallergisymptomer som kløende øjne og næse, får de slimhinderne i næsen og bihulerne til at blive betændt. En allergi er en meget specifik immunreaktion: Immunsystemet overreagerer (når det ikke er nødvendigt) i nærværelse af et harmløst stof som pollen, jordnøddesmør eller fisk og skaldyr.

For meget mere information om omega-3 fedtsyrer og fisk og skaldyrsallergier, se næste side. Et af disse næringsstoffer er omega-3 fedtsyrer, og det er rigeligt i fisk og skaldyr. Så hvad er andre måder at få omega-3 fedtsyrer på? Så hvad gør omega-3 fedtsyrer, og hvordan får du dem uden at spise fisk? Af disse grunde anbefaler American Heart Association to portioner omega-3 fedtsyrer om ugen. Men sammen med andre næringsstoffer er fisk og skaldyr en god kilde til omega-3 fedtsyrer, en gruppe af flerumættede fedtstoffer, der findes i fiskeolie. Sort skimmelsvamp, også kendt som giftig sort skimmelsvamp, er forbundet med skimmelsvampen kendt som Stachybotrys chartarum, der findes i ekstreme tilfælde af vandgennemblødte områder i bygninger, såsom i tag, loft, vægge og paneler. Luftstrømme og bevægelse vil føre skimmelsvamp til køkkenet, badeværelserne og alle andre steder, hvor en kombination af mad og fugt kan findes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *